Aktualności

data: 27.10.2023

National Pumpkin Day, czyli DZIEŃ DYNI 🎃

National Pumpkin Day, czyli DZIEŃ DYNI 26 października uczniowie klas 4-8 obchodzili w naszej szkole DZIEŃ DYNI. Wspólne świętowanie spędziliśmy w pomarańczowych barwach. Uczniowie bardzo chętnie zaangażowali się w różne aktywności. Dziękujemy za dynie ozdobne R...

czytaj więcej

data: 26.10.2023

Dzień Drzewa w 0B 🌳🌲

10 października obchodzony jest w Polsce Dzień Drzewa. Nikomu nie trzeba tłumaczyć, jaka jest wartość drzew dla naszej planety. To właśnie dzięki tej akcji dzieci mogły poszerzyć wiedzę związaną z ekologią. W naszym oddziale grupa 0B podeszła do tematu bardzo poważ...

czytaj więcej

data: 25.10.2023

Dzień Kundelka

Pies to najlepszy przyjaciel człowieka! Z tej okazji z wielką radością dzieci z oddziałów przedszkolnych obchodziły Światowy Dzień Kundelka. Pomimo, że jest to święto z rzędu dziwnych i nietypowych, to okazuje się wyjątkowo pouczające. Święto powstało, aby podzięko...

czytaj więcej

data: 25.10.2023

Krajowa Odznaka Jakości

Uczniowie klasy III c wraz z wychowcą otrzymali Krajową Odznakę Jakości za realizowany w roku szkolnym 2022/2023 międzynarodowy projekt eTwinning: “Nauka z uśmiechem”. Jesteśmy dumni z tego odznaczenia i bardzo cieszymy się, że braliśmy udział w projekc...

czytaj więcej

data: 25.10.2023

Wycieczka klasy 5a i 6b do Otrębus

24 października okazał się idealnym dniem na wyjazd do Otrębus. Klasy 5a i 6b odwiedziły matecznik Zespołu Pieśni i Tańca “Mazowsze”. Dzieci obejrzały spektakl muzyczny “Kolory”, spacerowały w parku dworskim, by później uczestniczyć w warszt...

czytaj więcej

data: 21.10.2023

Warsztaty robienia świec ❤️

Uczniowie klasy 1d wzięli udział w warsztatach, podczas których samodzielnie wykonały świece. Dzieci miały do dyspozycji kamyczki w różnych kolorach, muszelki, liście, grzybki, dynie , suszone kwiatki . Dzięki nim każdy mógł zaprojektować wygląd swojej świecy wedłu...

czytaj więcej

data: 19.10.2023

Zajęcia kulinarne w klasie 3B

Kształtowanie wśród dzieci zdrowych nawyków żywieniowych, zwrócenie uwagi na estetykę serwowanych potraw oraz kulturę ich spożywania było celem zajęć kulinarnych w klasie 3B. Przed przystąpieniem do pracy uczniowie przygotowali przepisy na swoje ulubione potrawy i ...

czytaj więcej